1. division: BK Viking - BK Outsiders, 22. oktober 2019

Den udsatte kamp mod BK Outsiders, der sidste år blev nummer fire i 1. division, blot fem point fra bronzen, blev spillet tirsdag aften i Viby.

Det blev en uhyre tæt kamp, hvor vi for en sjælden gangs skyld havde tæt på alle marginaler med os, og spillede uafgjort 24-24.

Vi startede godt ud med 6-2 i første serie - bl.a. via en sejr på otte kegler til den ene double - og fulgte op med tre gange 4-4, hvor vi undervejs hentede to vundne serier hjem med én kegles margin, én med to keglers forspring og yderligere én vundet med 13 kegler. Vi måtte dog se os slået med otte kegler på totalen i tredje serier. Outsiders havde generelt overtaget på totalen, mens vi havde skarpheden og det fornødne held i de enkelte doubler - alle de tre 4-4-serier blev lukket med to vundne doubler til os, men keglerne til gæsterne.

I femte serie leverede Outsiders deres bedste spil for dagen og vandt relativt sikkert 8-0 og bragte sig dermed på 22-18 før sidste serie. Vi fik dog kæmpet os godt tilbage og vandt to serier og keglerne i den sidste, så vi kunne lukke kampen til 24-24.

Topscorer blev Leif Jensen med 1223 kegler, to foran Klavs Tranborg Eriksen, mens også Claus Pedersen nåede par med 1200 totalt.

Resultatet sender os op på en sjetteplads i rækken, ét point bag Fight, som vi møder i Herning den 2. november, inden vi om søndagen skal til Assens og møde Assens BC, der ligger lige under os på syvendepladsen.