BK Viking blev stiftet den 14. juli 1966, og er med sine mere end 50 år på bagen Viking blandt Danmarks ældste bowlingklubber, og aktuelt den eneste i Aarhus med både licenserede senior- og ungdomsspillere.

Plads til alle
Klubbens medlemmer er en broget forsamling, både i alder, køn og niveau. Alle har dog tilfælles at de elsker at spille bowling. Vi er en ambitiøs klub, der ønsker at spille med i det bedste selskab, men ikke vil give køb på bredden, så uanset ambitionsniveau, er der plads.

Dommer
Alle medlemmer af BK Viking skulle kunne være dommer, hvis behovet er der og derfor er det påkrævet at man deltager i et dommerkursus. Dette er ikke bare for at kunne være dommer, men også for at man kender reglerne og forstår hvordan man skal opføre sig på en bowlingbane under turneringer eller kampe.